Košarica
Prijavi se
@e-pošta
059 134 073

Oprema za hišne ljubljenčke

Razvrsti po
Zaščitna prevleka za zadnji sedež avtomobila 144 x 144cm
Naša oznaka: ZHL-14

Zaščitna prevleka za zadnji sedež avtomobila 144 x 144cm

Prevleka je namenjena za zaščito sedežev pred umazanijo, ki jo povzročajo psi. Prevleka je trpežna in preprosta za uporabo.

13,00€

Torba za muco ali kužka
Naša oznaka: ZHL-13

Torba za muco ali kužka

Torba je primerna za manjšega kužka, muco ali zajčka - do 6 kg. Torba je do živali prijazna in nudi dovolj odprtin za zračnost, narejena je kvalitetno iz primernih materialov.

21,00€

Zaščitna prevleka za zadnji sedež za avto Xtrobb
Naša oznaka: ZHL-12

Zaščitna prevleka za zadnji sedež za avto Xtrobb

Prevleka je preprosta za uporabo - hitro jo razgrnemo in hitro pospravimo. Primerna je za mnoge primere, lahko je za otroke, lahko je za psa, lahko je za delo,.. Kvalitetni materiali skrbijo za vodoodpornost, udobje in trpežnost.

33,00€

Prevleka za avtomobilse sedeže - za pse
Naša oznaka: ZHL-11

Prevleka za avtomobilske sedeže - za pse

Prevleko razgrnemo na zadnje avtomobilske sedeže. Prekrijemo zadnje sedeže in naslone, vrata, zaščitimo pa tudi sprednje sedeže. Prevleko nemestimo na vzglavnike sedežev. Namestitev je preprosta, psu bo udobno, prevleka je varna in ne drsi na sedežu, ima tudi luknje za varnostni pas. Prevleka ne prepušča vode, bomo pa jo bistveno lažje učistili kot sedeže avtomobila. Zadrge na straneh omogočajo zapiranje in varovanje vrat, odpiranje in varno spuščanje psa iz avtomobila in pri tem zaščitijo strani sedežev. Na voljo so tudi žepki kamor lahko spravimo vodo, igrače,.. Na sprednji strani je mreža, kuža nas bo videl in mi njega, ne bo pa mogel nenadzorovano na prednje sedeže.
Pred nakupom preverite le dimenzije vaših avtomobilskih sedežev in s pomočjo slike ocenite primernost.

34,89€

Transportna torba za mačke in pse
Naša oznaka: ZHL-10

Transportna torba za mačke in pse

Torba je dimenzij 50 x 30 x 25 cm. Primerna je za muce in manjše pse. Torba je udobna tako za žival kot lastnika, ki z torbo rokuje. Maksimalna teža živali je med 6 in 8 kg. Torba ima na stranicah mrežasto tkanino - hišnemu ljubljenčku bo v njej udobno. Prednost torbe je tudi v tem, da jo je preprosto čistiti.

16,89€

Oprsnica za psa - velikost S
Naša oznaka: ZHL-09

Oprsnica za psa - velikost S

Oprsnica psu zagotavlja udobje in varnost. Oprsnica ne stiska prsnega koša in vratu kot pas. Pas je izdelan iz kvalitetnih umetnih materialov PP, poliestra in bombaža. Opremljena je z ročajem, zanko za povodec in odsevniki. Dolžino preprosto prilagodimo psu - obseg vratu: od 37 do 45 cm, obseg prsnega koša: 48 do 55 cm. Oprsni pas namestimo s pomočjo dveh sponk .

8,90€

Oprsnica za psa - velikost M
Naša oznaka: ZHL-08

Oprsnica za psa - velikost M

Oprsnica psu zagotavlja udobje in varnost. Oprsnica ne stiska prsnega koša in vratu kot pas. Pas je izdelan iz kvalitetnih umetnih materialov PP, poliestra in bombaža. Opremljena je z ročajem, zanko za povodec in odsevniki. Dolžino preprosto prilagodimo psu - obseg vratu: od 45 do 56 cm, obseg prsnega koša: 52 do 64 cm. Oprsni pas namestimo s pomočjo dveh sponk .

8,90€

Oprsnica za psa - velikost L
Naša oznaka: ZHL-07

Oprsnica za psa - velikost L

Oprsnica psu zagotavlja udobje in varnost. Oprsnica ne stiska prsnega koša in vratu kot pas. Pas je izdelan iz kvalitetnih umetnih materialov PP, poliestra in bombaža. Opremljena je z ročajem, zanko za povodec in odsevniki. Dolžino preprosto prilagodimo psu - obseg vratu: od 55 do 67 cm, obseg prsnega koša: 68 do 86 cm. Oprsni pas namestimo s pomočjo dveh sponk .

8,90€

Vrečke za pasje iztrebke - 570 vrečk
Naša oznaka: ZHL-06

Vrečke za pasje iztrebke - 570 vrečk

V kompletu je 38 zvitkov po 15 vrečk. Priložen je tudi dozirnik v obliki kosti.

15,00€

Rokavica za česanje psov ali mačk
Naša oznaka: ZHL-05

Rokavica za česanje psov ali mačk

Rokavica za česanje hišnih ljubljenčkov je primerna za pse in mačke z dolgo ali kratko dlako. Rokavica ima na površini dlani gumijaste čepke v katerih se zadrži dlaka. Dlako potem preprosto odstranimo iz rokavice. Rokavico lahko uporabimo tudi za umivanje živali.

3,00€

Povodec za psa
Naša oznaka: POV-01

Povodec za psa

Povodec za psa. Povodec psu omogoča prosto gibanje (raztegovanje oz. navijanje). S pomočjo zavore preko gumba, pa lahko psu onemogočite oddaljevanje oz. ga približate.

6,15€ 7,69€

20% ceneje
Ščipalec nohtov za živali
Naša oznaka: ZHL-01

Ščipalec nohtov za živali

Ščipalec je primeren za pse, muce, hrčke, želve,..

3,15€ 3,50€

10% ceneje
Piščalka za treniranje psa
Naša oznaka: PES-PIŠČ01

Piščalka za treniranje psa

Piščalka za treniranje psa iz nikljane medenine ima prilagodljiv ton, ki ga uravnavamo preko vgrajenega vijaka. Primeren je kot obesek za na ključe.

5,60€ 7,00€

20% ceneje
Varnostni pas za prevoz malih živali
Naša oznaka: PAS-VAR1

Varnostni pas za prevoz malih živali

Poskrbite za varnost vašega hišnega ljubljenčka v avtomobilu. Varnostni pas za prevoz malih živali bo tudi omejil žival, tako da ne bo ovirala voznika.

5,44€ 6,80€

20% ceneje