Košarica
Prijavi se
@e-pošta
059 134 073

Sesalniki

Razvrsti po
Robotski sesalnik Bowai Micro
Naša oznaka: SES-05

Robotski sesalnik Bowai Micro

Sesalec Bowai Micro je ugoden robotski sesalec. Cena tega sesalca je neverjetna, primerljiva je s ceno baterije dražjih sesalcev. Za to ceno sesalec deluje in ima preprost program, ki niti ni kaj posebej slabši od sesalcev za več 100€.

39,99€

Robotski sesalnik Bowai Mini
Naša oznaka: SES-04

Robotski sesalnik Bowai Mini

Sesalec Bowai Mini je ugoden robotski sesalec. Sesalec je lahko zelo dober nakup. Zagotovo to ni najpametnejši sesalec na trgu (ne zazna niti stopnic). Preprost sesalec pa zna posesati preprost prostor. Po drugi strani pa vsi vemo, da tudi sesalci za 500€ neprestano potrebujejo naše posredovanje.

79,90€

brezplačna dostava
Ciklonski sesalnik brez vrečke 800W
Naša oznaka: SES-03

Ciklonski sesalnik brez vrečke 800W

Močan in praktičen ciklonski sesalnik za udobno sesanje. 7,5m kabel, močan vlek. Sesanje brez vrečk s 4 filtri za čist zrak.

56,90€

brezplačna dostava
Naša oznaka: SES-02

Industrijski sesalec 40l 1600W za mokro in suho

Sesalec je primeren za mokro in suho sesanje. 1600W močan motor omogoča sesanje tudi večjih in težjih delcev. HEPA filter in filter iz gobice. Ohišje iz trpežne plastike. 40 l rezervoar iz nerjavečega jekla. Za uporabo ne potrebujemo vrečk. Filtre po potrebi očistimo pod tekočo vodo. 6m napajalni kabel omogoča nemoteno delo. Sistem trojnih filtrov za čistejši izhodni zrak. Vsi filtri so primerni za ponovno uporabo - le očistimo jih pod tekočo vodo. Na voljo je tudi vtičnica (2000 W), tako lahko priključimo npr. ročni vrtalnik in hkrati sesamo umazanijo.

125,90€

brezplačna dostava
Industrijski sesalec 20l 2000W za mokro in suho
Naša oznaka: SES-01

Industrijski sesalec 20l 2000W za mokro in suho

Sesalec je primeren za mokro in suho sesanje. 2000W močan motor omogoča sesanje tudi večjih in težjih delcev. Ohišje je narejeno iz trpežne plastike, rezervoar pa iz nerjavečega jekla. Rezervoar je brez vrečk - izpraznimo le tega, ter po potrebi očistimo filtre (topla tekoča voda). 6m kabel omogoča nemoteno sesanje - doma to pomeni, da običajno ne potrebujemo dodatnih podaljškov.

83,90€

brezplačna dostava