Košarica
Prijavi se
@e-pošta
059 134 073

Pozdravljeni

Dobrodošli na spletni strani podjetja Panthera.
Veseli me da ste nas obiskali.

Sem Jože, ustanovitelj podjetja Panthera. Podjetje sem ustanovil v maju 2008. Začel sem kot informatik in serviser računalniške opreme. Spletno prodajalno sem ustvaril, ko sem opazil, da pri svojem delu potrebujem artikle, ki jih prepogosto na slovenskemu trgu ni. Dobava takšnih artiklov je bila načeloma draga, dobavni roki pa dolgi. Razumel sem, da se s takšnimi težavami ne soočam sam, temveč so to težave vsakega serviserja.

Kaj počnemo

V ponudbi imamo več kot 2500 artiklov. Več kot 2000 artilov je na zalogi, kar pomeni, da so v našemu skladišču in pripravljeni na odpremo. Naše zaloge in ažurno vodenje le teh, ter vsakodnevno odpremljanjnje pomeni, da je večina nakupov opravljenih pri nas dostavljenih na vaš naslov že naslednji delovni dan.

Smo spletna prodajalna specializirana na prodajo delov za prenosnike. Deli za prenosnike predstavljajo skoraj polovico naše celotne ponudbe. Polovica teh delov pa so baterije za prenosnike. Držimo tudi druge dele npr. za tablice, telefone, namizne računalnike in orodja. V ponudbi pa je tudi precej kablov, podaljškov, adapterjev itd.

Ponosni smo

da imamo svoje skladišče in ažurno vodene zaloge.
V ponudbi imamo več kot 2500 artiklov.
Več kot 2000 jih je na zalogi v našemu skladišču.

da je večina nakupov opravljenih pri nas dostavljenih na vaš naslov že naslednji delovni dan.

da svoje artikle poznamo in jih dodajamo z razlogom.
Razlog ni nikoli zgolj prodaja.
To je lastnost, ki se jo danes premalo ceni.

da naši opisi niso "copy / paste".
Ne zavajamo.
Odstranjujemo podatke v stilu: "hitrost do 500 MB/s".

da se ukvarjamo s servisom, kjer je naš osnovni namen ohranjanje in pridobivanje novih znanj. Večina naših artiklov se namreč navezuje na servis oz. popravilo računalniške opreme.
Znamo svetovati v celi fazi nakupa - od iskanja pravega artikla do same vgradnje.

da znamo pravilno rokovati z artikli in z njimi ravnamo strokovno in spoštljivo. Pravilno rokovanje z artikli vzdržuje njihovo kvaliteto. To je še posebej pomembno pri baterijah za prenosnike oz. Litijevih baterijah. Primer je čas in način skladiščenja in temu prilagajanje poslovnih procesov, lastimo si opremo za testiranje in skladiščenje baterij,.. Podobno velja tudi za druge artikle.

da večino reklamacij in garancij rešimo v nekaj dneh. Večina vračil se namreč zaključi z menjavo. Imamo lastne zaloge, znanje, izkušnje in testno opremo, zato večino menjav opravimo brez čakanja na dobavitelja, proizvajalca ali pooblaščenega serviserja. Izjemoma to ni mogoče, ko bi bil za korektno presojo potreben nepooblaščen poseg v napravo ali pa artikla trenutno ni na zalogi.

da dosegamo odličen kompromis med kvaliteto in ceno.
Imamo izkušnje in partnerstva z mnogimi dobavitelji in proizvajalci v Sloveniji ter Evropi (Angliji, Nemčiji, na Poljskem, na Nizozemskem, na Irskem, Latviji, Litvi, Franciji, na Češkem,..) in Aziji (na Kitajskem).

da se lahko pohvalimo z visoko stopnjo spoštovanja vaše zasebnosti. V podjetju Panthera vaše podakte posredujemo le partnejem, katerim jih enostavno moramo (računovodski servis, dostavna služba in odvisno od naročila tudi naši banki). Vaši aktivnosti na spletnih straneh ne sledimo - ne uporabljamo piškotkov in drugih podobnih tehnologij, ne poslužujemo se ciljnega oglaševanja in vaših podatkov ne pošiljamo zunanjim partnerjem,.. Spletno stran upravljamo in nadgrajujemo sami brez zunanje pomoči. Uporabljamo sodobno tehnologijo ter pristope za zagotavljanje šifrirane komunikacije in varnost spletne strani.

da je z našo storitvijo zadovoljna večina končnih kupcev, javnih ustanov, velikih in malih podjetij in računalniških servisov.

Osnovni podatki

Naziv podjetja Studio Panthera, Jože Studenčnik s.p.
Naslov spletne trgovine Šentjanž 94
2373 Šentjanž pri Dravogradu
Matični naslov podjetja Selovec 60B
2373 Šentjanž pri Dravogradu
Davčna številka SI SI84947454 (zavezanec za DDV)
Matična številka 3333817000
Vpis v registrski organ 316-07-V01-055014 (22.5.2008)
TRR SI56 0486 0011 3139 438 (Nova KBM d.d.)

Hvala še enkrat za obisk spletne strani Panthera

Želim vam prijetno brskanje

Jože