Košarica
Prijavi se
@e-pošta
059 134 073
Komunikacija LE prek e-pošte (težave na telefonskih vezah)
LED naglavna svetilka z magnetnetom

LED naglavna svetilka z magnetnetom

Naša oznaka: ZA-48
5 od 5 | 1 mnenje

Izkusite odlično razsvetljavo z USB naglavno svetilko, ki je primerna za številne namene, od naravnih ljubiteljev do mehanikov. Svetilko lahko uporabljamo kot naglavno ali kot ročno svetilko. Vgrajena je baterija, ki jo polnimo preko USB kabla.

6,95cena vključuje ddvSpecifikacije:
 • Moč: Ni podatka
 • Navoj: Ni podatka
 • Tip: LED
 • Svetilnost: 200lm
 • Garancija: 12 mesecev
 • Vrsta: Naglavna
 • Material: ABS, aluminij
 • Dimenzije (Š x D x V): 4 x 8 x 3 cm
 • Pakiranje: brez
 • Znamka: Trizand
 • Stanje: Novo
 • Kosov v kompletu: 1 kos
 • Barva: Bela
 • Teža neto: 111 g
 • Bruto teža: 124 g
 • Embalaža Karton: 13 g
 • Barva svetlobe: bela
 • 2 načina svetenja
 • Vgrajena ponovno polnilna baterija: 400 mAh
 • Polnjenje baterije: preko USB priključka
 • Nastavljiv naglavni trak: 25 do 43 cm
 • Nastavljiv kot nagiba svetilke do 120 stopinj
 • Maksimalna svetilnost 200 lm

Seznam prednosti LED naglavne svetilke z magnetnetom

 • Možnost oprijema z magnetom
 • Magnet služi tudi kot držalo za kovinske predmete
 • 2 načina svetenja z možnostjo regulacije jakosti svetlobe
 • Vgrajena ponovno polnilna baterija
 • Nastavljiv naglavni trak in kot nagiba svetilke za optimalno osvetlitev
 • Izdelana iz kakovostnih materialov za trpežnost in vzdržljivost

USB LED naglavna svetilka je zelo praktičen pripomoček, ki ga lahko uporabljate tako kot naglavno ali ročno svetilko. Narejena je iz visokokakovostnih materialov, aluminija in ABS plastike, kar ji zagotavlja trpežnost in odpornost na različne vrste mehanskih poškodb ter padce z nizkih višin.

Svetilka ima vgrajeno polnilno baterijo s kapaciteto 400 mAh, ki se polni preko priključka USB. Omogoča vam izbiro med dvema načinoma osvetlitve - z uporabo COB LED in CREE LED plošče. Vsak način osvetlitve lahko dodatno prilagodite z dolgim pritiskom na gumb. Naglavna svetilka ima nastavljiv trak in nagibno glavo z nastavljivim kotom do 120 stopinj, kar vam omogoča, da svetlobo usmerite v poljubno smer.

Svetilka USB LED naglavna svetilka vključuje naglavni trak, ovitek in USB kabel za polnjenje. Ima največjo moč svetlobe 200 lm. Ta svetilka je odlična izbira za vse, ki radi preživljate čas v naravi, lovce, kolesarje, navdušence pohodništva ali kot priročno ročno svetilko za domačo uporabo.

Naglavna svetilka s COB LED in CREE LED ploščo

COB in CREE sta dve vrsti LED tehnologije, ki se razlikujeta v načinu izdelave in oblikovanju svetilnega vira.

COB (Chip on Board) LED je sestavljen iz več manjših LED diod, ki so zlepljene skupaj na majhni ploščici. Zaradi tesnega združevanja LED diod na enem mestu, se svetloba iz več diod združuje v eno samo, močnejšo in učinkovitejšo svetlobno enoto. COB LED omogoča bolj enakomerno osvetlitev in boljši izkoristek svetlobe.

CREE LED pa je blagovna znamka LED diod, ki so izdelane s posebno tehnologijo, ki omogoča boljšo svetilnost pri manjši porabi energije. CREE LED diode so zelo priljubljene med proizvajalci svetilk, saj zagotavljajo visoko kakovost svetlobe in daljšo življenjsko dobo.

Torej, ta svetilka ima dve različni LED plošči - COB LED in CREE LED ploščo - ki omogočata različne načine osvetlitve in regulacije intenzitete svetlobe.Mnenja
Čas uporabe: Nekaj dni
Super
(
5 od 5
)

Zelo mi je všeč. S klikom na oranžni gumb vklopimo prvo lučko, s ponovnim klikom jo izklopimo in vklopimo drugo. Ob 3. kliku se izklopi. Uporabljal sem jo za delo v električni omarici in ta druga lučka je osvetlila vseee, ne samo omarico. Če gumb pridržimo pa se prilagaja moč osvetljevanja. Res super.

Zamenljivi artikli

Naglavna luč - visoka avtonomija in močna svetilnost
Naša oznaka: SP-08

Naglavna luč - visoka avtonomija in močna svetilnost

Močna naglavna svetilka, ki deluje na Li-ion baterije s kapaciteto 4800 mAh pri 3,7 V. - velika kapaciteta in nizka teža.

10,90€

Naglavna svetilka Arcas ARC9
Naša oznaka: ZA-37

Naglavna svetilka Arcas ARC9

Naglavna svetilka Arcas ARC9 ima 9 LED lučk, 4 načine osvetlitve, priložene so 3 AAA baterije. Svetilka je preprosta za uporabo. Naglavna svetilka je priročna oprema za nočne sprehode, kampiranja, popravila v temnih prostorih,..

5,00€

Naglavna svetilka Arcas 19 LED
Naša oznaka: ZA-40

Naglavna svetilka Arcas 19 LED

Naglavna svetilka s 19 LED lučmi in 4 načini osvetljave. Svetilka je preprosta za uporabo. S prilagodljivim naglavnim elastičnim pasom si jo nadanemo na glavo, vertikalno lahko prilagajamo smer osvetljitve. Priložene so 3 AAA baterije.

6,50€

Naglavna svetilka Arcas ARC28
Naša oznaka: ZA-41

Naglavna svetilka Arcas ARC28

Naglavna svetilka s 28 LED lučmi ima 4 načine osvetljave. S pomočjo elastičnega in na dolžino prilagodljivega traku si jo preprosto namestimo na glavo in pripravljeni smo na sprehod, pohod, delo,.. Svetilki so priložene 3 AAA baterije.

7,99€

Naglavna svetilka ARC1
Naša oznaka: ZA-42

Naglavna svetilka ARC1

Naglavna svetilka z elastičnim prilagodljivim trakom s funkcijami: 70 lm, 30 lm, utripanje, SOS. Priložene so 3 AAA baterije.

7,99€

Naglavna svetilka Camelion CT-4007 - 130 lm
Naša oznaka: ZA-43

Naglavna svetilka Camelion CT-4007 - 130 lm

Naglavna svetilka z elastičnim prilagodljivim trakom z močno svetilnostjo 130 lm. Funkijca utripanja in prilagajanja daljave osvetljitve. Priložene so 3 AAA baterije.

12,99€

Naglavna svetilka Arcas ARC5 - 160 lm
Naša oznaka: ZA-44

Naglavna svetilka Arcas ARC5 - 160 lm

Naglavna lučka z močno osvetljitvijo 160 lm in načinom širokega snopa osvetljave. Izbiramo lahko med nekaj stopnjami močmi in utripanjem. Priložene so 3 AAA baterije.

14,99€

Naglavna svetilka s 5 LED svetili
Naša oznaka: SP-26

Naglavna svetilka s 5 LED svetili

Gre za naglovno luč, ki za napajanje ne uporablja klasičnih alkalnih baterij temveč Litijevo celico. Litij premore bistveno večjo kapaciteto na težo, to se posledično oz. preko praktičnosti odraža tudi pri svetilnosti.

16,99€

Esperanza Procyon aluminijasta naglavna lučka Cree T6 LED
Naša oznaka: ZA-50

Esperanza Procyon aluminijasta naglavna lučka Cree T6 LED

Naglavna svetilka Esperanza Procyon je opremljena z originalno CREE T6 LED diodo. Ima nastavljivo povečavo svetlobnega snopa in nastavljiv nagibni kot. Izdelana je iz trpežnega aluminija. Ima 3 načine delovanja: maksimalno, minimalno in pulzno. Enostavna za uporabo, popolna za vse pogoje na prostem, doma ali na kampiranju. Zagotavlja svetlo in učinkovito osvetlitev ter vam omogoča, da se prilagodite različnim situacijam. Ne glede na to, ali greste na pohod, kampirate ali opravljate domača opravila v temi, vam bo naglavna svetilka nudila zanesljivo svetlobo. Zahvaljujoč kakovostni CREE T6 LED diodi, ki je znana po svoji svetilnosti in učinkovitosti, boste imeli dobro vidljivost v vseh okoliščinah. Z nastavljivim nagibnim kotom boste lahko usmerili svetlobo tja, kamor jo najbolj potrebujete, medtem ko bo nastavljiva povečava omogočala prilagoditev snopa glede na vaše potrebe. Izdelana iz trpežnega aluminija, je naglavna svetilka Esperanza Procyon odporna na udarce in trpežna, kar vam zagotavlja dolgotrajno uporabo. S tremi načini delovanja lahko enostavno izbirate med maksimalno svetlostjo, varčnim načinom ali pulzirajočim načinom, odvisno od situacije. Enostavna uporaba in kompaktna zasnova omogočata udobno nošenje, medtem ko boste zanesljivo osvetljeni. Ne glede na to, ali ste ljubitelj aktivnosti na prostem, avanturist ali preprosto potrebujete svetilko za domače delo, naglavna svetilka Esperanza Procyon CREE T6 bo vaš zvest spremljevalec.

11,90€