Košarica
Prijavi se
@e-pošta
059 134 073
Komunikacija LE prek e-pošte (težave na telefonskih vezah)
Naglavna luč - visoka avtonomija in močna svetilnost

Naglavna luč - visoka avtonomija in močna svetilnost

Naša oznaka: SP-08

Močna naglavna svetilka, ki deluje na Li-ion baterije s kapaciteto 4800 mAh pri 3,7 V. - velika kapaciteta in nizka teža.

10,90cena vključuje ddvSpecifikacije:
 • Barva: Črna
 • Pakiranje: Kartonska embalaža
 • Stanje: Novo
 • Garancija: 12 mesecev
 • Teža neto: 239 g
 • Bruto teža: 282 g
 • Embalaža Karton: 40 g
 • Embalaža Plastika: 3 g
Podatki:
 • Barva: črna
 • Napajanje: 2 x Li-ion 4800 mAh 3,7V
 • Priložen polnilec: DA
 • Barva svetlobe: hladno bela
 • Maks. intenzivnost: 3800 lm
 • Dimenzije (neto) (Š x D x V): 17,5 x 9 x 9 cm
 • Pakiranje: kartonska embalaža
 • Garancija: 12 mesecev
V paketu:
 • 1 x naglavna luč
 • 1 x napajalnik
 • 2 x Li-ion polnilna baterija


Zamenljivi artikli

Naglavna svetilka Arcas ARC9
Naša oznaka: ZA-37

Naglavna svetilka Arcas ARC9

Naglavna svetilka Arcas ARC9 ima 9 LED lučk, 4 načine osvetlitve, priložene so 3 AAA baterije. Svetilka je preprosta za uporabo. Naglavna svetilka je priročna oprema za nočne sprehode, kampiranja, popravila v temnih prostorih,..

5,00€

Naglavna svetilka Arcas 19 LED
Naša oznaka: ZA-40

Naglavna svetilka Arcas 19 LED

Naglavna svetilka s 19 LED lučmi in 4 načini osvetljave. Svetilka je preprosta za uporabo. S prilagodljivim naglavnim elastičnim pasom si jo nadanemo na glavo, vertikalno lahko prilagajamo smer osvetljitve. Priložene so 3 AAA baterije.

6,50€

Naglavna svetilka Arcas ARC28
Naša oznaka: ZA-41

Naglavna svetilka Arcas ARC28

Naglavna svetilka s 28 LED lučmi ima 4 načine osvetljave. S pomočjo elastičnega in na dolžino prilagodljivega traku si jo preprosto namestimo na glavo in pripravljeni smo na sprehod, pohod, delo,.. Svetilki so priložene 3 AAA baterije.

7,99€

Naglavna svetilka ARC1
Naša oznaka: ZA-42

Naglavna svetilka ARC1

Naglavna svetilka z elastičnim prilagodljivim trakom s funkcijami: 70 lm, 30 lm, utripanje, SOS. Priložene so 3 AAA baterije.

7,99€

Naglavna svetilka Camelion CT-4007 - 130 lm
Naša oznaka: ZA-43

Naglavna svetilka Camelion CT-4007 - 130 lm

Naglavna svetilka z elastičnim prilagodljivim trakom z močno svetilnostjo 130 lm. Funkijca utripanja in prilagajanja daljave osvetljitve. Priložene so 3 AAA baterije.

12,99€

Naglavna svetilka Arcas ARC5 - 160 lm
Naša oznaka: ZA-44

Naglavna svetilka Arcas ARC5 - 160 lm

Naglavna lučka z močno osvetljitvijo 160 lm in načinom širokega snopa osvetljave. Izbiramo lahko med nekaj stopnjami močmi in utripanjem. Priložene so 3 AAA baterije.

14,99€

Naglavna svetilka s 5 LED svetili
Naša oznaka: SP-26

Naglavna svetilka s 5 LED svetili

Gre za naglovno luč, ki za napajanje ne uporablja klasičnih alkalnih baterij temveč Litijevo celico. Litij premore bistveno večjo kapaciteto na težo, to se posledično oz. preko praktičnosti odraža tudi pri svetilnosti.

16,99€

LED naglavna svetilka z magnetnetom
Naša oznaka: ZA-48

LED naglavna svetilka z magnetnetom

Izkusite odlično razsvetljavo z USB naglavno svetilko, ki je primerna za številne namene, od naravnih ljubiteljev do mehanikov. Svetilko lahko uporabljamo kot naglavno ali kot ročno svetilko. Vgrajena je baterija, ki jo polnimo preko USB kabla.

6,95€

Esperanza Procyon aluminijasta naglavna lučka Cree T6 LED
Naša oznaka: ZA-50

Esperanza Procyon aluminijasta naglavna lučka Cree T6 LED

Naglavna svetilka Esperanza Procyon je opremljena z originalno CREE T6 LED diodo. Ima nastavljivo povečavo svetlobnega snopa in nastavljiv nagibni kot. Izdelana je iz trpežnega aluminija. Ima 3 načine delovanja: maksimalno, minimalno in pulzno. Enostavna za uporabo, popolna za vse pogoje na prostem, doma ali na kampiranju. Zagotavlja svetlo in učinkovito osvetlitev ter vam omogoča, da se prilagodite različnim situacijam. Ne glede na to, ali greste na pohod, kampirate ali opravljate domača opravila v temi, vam bo naglavna svetilka nudila zanesljivo svetlobo. Zahvaljujoč kakovostni CREE T6 LED diodi, ki je znana po svoji svetilnosti in učinkovitosti, boste imeli dobro vidljivost v vseh okoliščinah. Z nastavljivim nagibnim kotom boste lahko usmerili svetlobo tja, kamor jo najbolj potrebujete, medtem ko bo nastavljiva povečava omogočala prilagoditev snopa glede na vaše potrebe. Izdelana iz trpežnega aluminija, je naglavna svetilka Esperanza Procyon odporna na udarce in trpežna, kar vam zagotavlja dolgotrajno uporabo. S tremi načini delovanja lahko enostavno izbirate med maksimalno svetlostjo, varčnim načinom ali pulzirajočim načinom, odvisno od situacije. Enostavna uporaba in kompaktna zasnova omogočata udobno nošenje, medtem ko boste zanesljivo osvetljeni. Ne glede na to, ali ste ljubitelj aktivnosti na prostem, avanturist ali preprosto potrebujete svetilko za domače delo, naglavna svetilka Esperanza Procyon CREE T6 bo vaš zvest spremljevalec.

11,90€