Košarica
Prijavi se
@e-pošta
059 134 073
Vojaški nahrbtnik 38l črne barve

Vojaški nahrbtnik 38l črne barve

Naša oznaka: SP-27

Trpežen prilagodljiv vojaški nahrbtnik s petimi predeli oz. žepi v katerega lahko spravimo do 38l prtljage. Nahrbtnik je prilagodljiv za udobno nošenje in tudi za pritrjevanje dodatnnih žepov in prtljage.

26,32cena vključuje ddv

Redna cena: 32,90 €

20% ceneje


Specifikacije:
  • Dimenzije (Š x D x V): 55 x 37 x 29 cm
  • Garancija: 12 mesecev
  • Stanje: Novo
  • Barva: Črna
  • Material: Najlon, poliester 600D
  • Pakiranje: Vrečka
  • Teža neto: 996 g
  • Bruto teža: 1008 g
  • Embalaža Plastika: 12 g

Glavni predel torbe ima zadrgo, ki seže vse do dna torbe, kar olajša pakiranje in tudi iskanje. V notranjosti sta 1 manjši žep na zadrgo in 1 elastičen mrežast žep. Drugi velik predel ima v notranjosti 2 manjša prišita mrežasta žepka. Na zadnji spodnji strani je večji zunanji žep na zadrgo in zgoraj še manjši. 5. žep je brez zadrge, na hrbtni strani torbe.

Nahrbnik ima na naramnicah sponke s katerimi lahko nahrbnik snamememo, brez običajnega 'slačenja' naramnic. Nahrbtnik je opremljen tudi s pasom, ki ga zapnemo okoli pasu in razbrenimo hrbtenico. To omogoča, da težo nosimo na ramenih in bokih. Na voljo so tudi PALS trakovi na katere lahko namestimo dodatne žepe sistema MOLLE.

Celoten nahrbtnik je prilagodljiv s pomočjo nastavljivih trakov. V primeru, da je kakšen žep prazen, s pomočjo trakov nahrbtnik stisnemo, tako je vsebina pri miru in morebitna teža ne poplesuje znotraj nahrbnika in nas tako po nepotrebnem obremenjuje. Prilagodljive pasove pa lahko uporabimo tudi za pritrditev dodatne opreme, npr. spalno podlogo, šotor,..

Nahrbnik je udoben za nošenje. Kvaliteten trpežen material je nekoliko vodoodporen, v notranjosti prekrit z gumo, ki ščiti pred vdorom vode.

ZDA zastava je na ježka in jo po želji odstranimo.Zamenljivi artikli

Vojaški nahrbtnik 20-35l črne barve
Naša oznaka: SP-12

Vojaški nahrbtnik 20-35l črne barve

Torba je primerna za pohode ima veliko žepkov (2 zadaj, 2 glavna, enega ob hrbtu in 3 notranje). Torba je primerna tudi za šolo. Sicer po dolžini prilagodljive naramnice so nekoliko krajše in za večjo postavo v zimskih oblačilih ne bodo dovolj dolge. Sicer pa je torba udobna in kvalitetna. Velike in čvrste zadrge se gladko odpirajo in zapirajo, sponke so kvalitetne, naramnice so mehke, material je kvaliteten,..

17,89€

Vojaški nahrbtnik 45l
Naša oznaka: SP-13

Vojaški nahrbtnik 45l

XL vojaški nahrbnik spravimo 45l prtljage. Nahrbtnik je zelo dobre kvalitete praktičen in udoben. Stranski in zadnji žepki so preprosto snemljivi (ježki in sponke). Kvalitetni materiali, sponke, zadrge, podloge poskrbijo za udobno uporabo.

35,00€

Vojaški nahrbtnik 35l
Naša oznaka: SP-28

Vojaški nahrbtnik 35l

V vojaški nahrbnik spravimo do 35l prtljage. Nahrbtnik je zelo dobre kvalitete praktičen in udoben. Kvalitetni materiali, sponke, zadrge in podloge poskrbijo za udobno uporabo.

24,00€

Majhen vojaški nahrbtnik 30l
Naša oznaka: SP-29

Majhen vojaški nahrbtnik 30l

V vojaški nahrbnik spravimo do 30l prtljage. Nahrbtnik je zelo dobre kvalitete praktičen in udoben. Kvalitetni materiali, sponke, zadrge in podloge poskrbijo za udobno uporabo.

20,00€