Košarica
Prijavi se
@e-pošta
059 134 073
Vojaški nahrbtnik 35l

Vojaški nahrbtnik 35l

Naša oznaka: SP-28

V vojaški nahrbnik spravimo do 35l prtljage. Nahrbtnik je zelo dobre kvalitete praktičen in udoben. Kvalitetni materiali, sponke, zadrge in podloge poskrbijo za udobno uporabo.

24,00cena vključuje ddv



Specifikacije:
  • Stanje: Novo
  • Pakiranje: Vrečka
  • Garancija: 12 mesecev
  • Dimenzije (Š x D x V): 55 x 37 x 29 cm
  • Material: Poliester 600D, najlon
  • Barva: Zelena
  • Teža neto: 1061 g
  • Bruto teža: 1076 g
  • Embalaža Plastika: 15 g
  • Nahrbtnik ima 5 predalov:
    Zadrga glavnega predala se odpre v celoti, kar pripomore k enostavnejšemu in učinkovitejšemu pakiranju in uporabi. V notranjosti sta manjši žep in mrežast žep. Drugi največji predel ima v notranjosti dvojni žep iz prišite mreže. Na zadnji strani sta 2 predala, zgornji manjši in spodnji nekoliko večji. Spodnji predel ima v notranjosti 5 predelni žep iz prišite mreže. Na hrbtni strani pod podlogo za hrbet je še peti predal, ki ga zapremo s pomočjo ježka.
  • Poleg predalov so na voljo še pasovi na katere lahko s pomočjo MOLE sistema dodajamo dodatne predale. Ali pa jih preprosto uporabimo tako, da na njih privežemo prtljago.
  • Naramnice lahko prilagodimo po želji ter potrebi tako, da je nošnja kar se da udobna. Naramnice so opremljene tudi s sponko za hitro snemanje torbe. Torbo si lahko čvrsto pritrdimo, tako bo teža prtljage manj obremenjevala hrbtenico - s samimi naramnicami ter dvema prečnima pasovoma. Vsi pasovi so na sponko. Zgornji prečni pas nas objame čez prsi, spodnji pa okoli pasu. Poleg trakov s katerim torbo prilagodimo telesu, sta na strani in na vrhu še trakova s katerima poskrbimo, da je prtljaga stisnjena in ne binglja. Ko nekaj vzamemo iz nahrbtnika zategnemo ta dva pasova in nošnja je spet udobna.
  • Naramnice in podloga za hrbet so obložene za udobnejši oprijem. Torba nas ne bo drgnila. Tudi prtljage ne bomo čutili, če bomo pametno pakirali. Mrežasta tkanina na hrbtni strani ter naramnicah pa poskrbijo za boljšo zračnost.
  • ZDA zastava je priterjena s pomočjo ježka in jo lahko po želji enostavno odstranimo.


Zamenljivi artikli

Vojaški nahrbtnik 20-35l črne barve
Naša oznaka: SP-12

Vojaški nahrbtnik 20-35l črne barve

Torba je primerna za pohode ima veliko žepkov (2 zadaj, 2 glavna, enega ob hrbtu in 3 notranje). Torba je primerna tudi za šolo. Sicer po dolžini prilagodljive naramnice so nekoliko krajše in za večjo postavo v zimskih oblačilih ne bodo dovolj dolge. Sicer pa je torba udobna in kvalitetna. Velike in čvrste zadrge se gladko odpirajo in zapirajo, sponke so kvalitetne, naramnice so mehke, material je kvaliteten,..

17,89€

Vojaški nahrbtnik 45l
Naša oznaka: SP-13

Vojaški nahrbtnik 45l

XL vojaški nahrbnik spravimo 45l prtljage. Nahrbtnik je zelo dobre kvalitete praktičen in udoben. Stranski in zadnji žepki so preprosto snemljivi (ježki in sponke). Kvalitetni materiali, sponke, zadrge, podloge poskrbijo za udobno uporabo.

35,00€

Vojaški nahrbtnik 38l črne barve
Naša oznaka: SP-27

Vojaški nahrbtnik 38l črne barve

Trpežen prilagodljiv vojaški nahrbtnik s petimi predeli oz. žepi v katerega lahko spravimo do 38l prtljage. Nahrbtnik je prilagodljiv za udobno nošenje in tudi za pritrjevanje dodatnnih žepov in prtljage.

26,32€ 32,90€

20% ceneje
Majhen vojaški nahrbtnik 30l
Naša oznaka: SP-29

Majhen vojaški nahrbtnik 30l

V vojaški nahrbnik spravimo do 30l prtljage. Nahrbtnik je zelo dobre kvalitete praktičen in udoben. Kvalitetni materiali, sponke, zadrge in podloge poskrbijo za udobno uporabo.

20,00€