Košarica
Prijavi se
@e-pošta
059 134 073
Viseči stol 130x100cm

Viseči stol 130x100cm

Naša oznaka: HAM-15

Viseči stol iz naravnih materialov z lesenim prečnim nosilcem dimenzij 130x100cm in nosilnostjo do 150kg.

20,89cena vključuje ddvSpecifikacije:
  • Garancija: 12 mesecev
  • Barva: Bež
  • Znamka: Malatec
  • Dimenzije (Š x D x V): 130 x 100 cm
  • Pakiranje: Vrečka
  • Stanje: Novo
  • Teža neto: 1401 g
  • Bruto teža: 1419 g
  • Embalaža Plastika: 18 g

Ta izjemno udoben in funkcionalen viseči stol, vam bo omogočil sprostitev v ugodnih razmerah. Popoln bo na vrtu, na terasi, balkonu in celo v sobi. Brez težav ga privežemo na vejo drevesa, zato je odličen tudi na plaži, v hribih,..

Zahvaljujoč naravnim materialom je sedenje udobno, saj tkanina diha. Kovinsko obešalo je vpeto preko lesene prečke le ta pa z vrvmi enakomerno porazdeli silo teže na sam stol. Sedenje je udobno, namestitev pa preprosta.

Vrvi lahko odpnemo od lesenega nosilca in stol peremo v stroju.Zamenljivi artikli

Viseči stol pleten siv
Naša oznaka: DOM-10

Viseči stol pleten siv

Pleten viseči stol je stilsko dovršen stol primeren tudi za notranjo uporabo. Primeren je tako za odrasle kot tudi otroke.

35,00€

Viseči stol gnezdno črne barve
Naša oznaka: HAM-22

Viseči stol gnezdo črne barve

Viseči stol iz mehkega bombaža za popestritev vrta, balkona, terase ali stanovanja. Pleteno gnezdo v Brazilskemu stilu je idealno za branje knjige, sprostitev z otrokom ali počitek po dolgemu dnevu.

39,90€

Viseči stol gnezdno bež barve
Naša oznaka: HAM-23

Viseči stol gnezdo bež barve

Viseči stol bež barve iz mehkega bombaža za popestritev vrta, balkona, terase ali stanovanja. Pleteno gnezdo v Brazilskemu stilu je idealno za branje knjige, sprostitev z otrokom ali počitek po dolgemu dnevu.

41,90€

Viseči stol gnezdo z blazino črne barve
Naša oznaka: HAM-25

Viseči stol gnezdo z blazino črne barve

Zaradi boemskega makrame videza, je ta viseči stol dovolj lep za obešanje v zaprtih prostorih. To je viseči stol za eno osebo. Uporabljamo ga lahko kot navaden stol npr. ob branju ali brskanju po spletu, vendar je dovolj prostoren, da lahko upognemo noge in se zvijemo v njem. Prav verjetno je, da bo ta dodatek najbolj priljubljen kos v stanovanju. Stolu je priložena tudi blazina

46,90€

Brazilski temno siv viseči stol
Naša oznaka: HAM-26

Brazilski temno siv viseči stol

Velik in močan stol dimenzij 120 x 150 cm za počitek na vrtu, terasi, balkonu ali v stanovanju. Ima udoben, mehak sedež in naslonjalo iz naravnega bombaža s primesjo sintetičnih vlaken. Zahvaljujoč temu ni le prijeten na dotik, ampak tudi trpežen. Naravni material zagotavlja tudi ustrezno zračenje, ki ohranja udobje uporabe visečega stola tudi v vročih dneh, debelina materiala je 320g/m, največja obremenitev pa 150 kg. Temno siva barva naslonjala ter sedeža in makrame pritegnejo pozornost, spodbujajo uporabo, hkrati pa predstavljajo privlačen element dekoracije vrta ali terase.

52,90€

brezplačna dostava
Viseči stol s priloženima blazinama - bež
Naša oznaka: HAM-28

Viseči stol s priloženima blazinama - bež

Izjemno udoben viseči stol - brazilski stol - vam bo omogočil sprostitev v udobnemu objemu visečega stola. Odličen je na vrtu, terasi, balkonu in tudi v stanovanju.

34,89€