Košarica
Prijavi se
@e-pošta
059 134 073
Tester BNC in UTP kablov

Tester BNC in UTP kablov

Naša oznaka: ORO-35

S testerjem lahko testiramo kable RJ45 in BNC.

9,95cena vključuje ddvSpecifikacije:
 • Znamka: Logilink
 • Garancija: 12 mesecev
 • Teža neto: 129 g
 • Bruto teža: 181 g
 • Embalaža Karton: 49 g
 • Embalaža Plastika: 3 g
Podatki:
 • S testerjem lahko preverjamo RJ45 in BNC kabel.
 • Napravo sestavljata glavni in prenosni del, tako lahko preprosto preverimo delovanje oz. preverimo ali smo pravilno vezali kabel. Pri tem pa stene, nadstropja, itd. niso ovira.
 • Tako glavni del kot daljinec imata LED za vsako žičko posebej. Glavno stikalo pošilja signal, kar ponazarjajo LED (pri UTP npr. zaporedje 1,2,3,..8). Če je zaporedje opazno tudi na strani daljinca, potem je vezava OK.
 • Ta preprosta napravica ne bo dala gotovega odgovora. S testerjem lahko testiramo stik in morda še malo več. Kabel v uporabi, po drugi strani, lahko izgublja podatke četudi imajo vse žičke stik. Če se tester uporablja v namene izgradnje računalniškega omrežja, potem računalnik s kablom, ki opravi test pomeni, da bo računalnik prepoznal, da je kabel priključen. Potem pa lahko ima težave že pri določevanju IP-jev ali pa potem pri sami hitrosti prenosa. Tako, da končni test mora opraviti druga naprava.
 • Napajanje: 9V baterija (ni priložena)


Zamenljivi artikli

Tester UTP in telefonskih kablov
Naša oznaka: TNC-01

Tester UTP in telefonskih kablov

Tester RJ45, RJ11 in RJ12 kablov. 2 delni komplet testerja z daljincem.

8,80€

Tester UTP in telefonskih kablov
Naša oznaka: TNC-02

Tester UTP in telefonskih kablov

Tester RJ45, RJ11 in RJ12 kablov. 2 delni komplet testerja z daljincem.

14,90€

Komplet orodja za UTP kable
Naša oznaka: ORO-42

Komplet orodja za UTP kable

Komplet vsebuje klešče, tester, 10 x RJ45 konektorjev, 3 različna orodja za rezanje in slačenje kabla, orodje za priključevanje kabla v terminale oz. vtičnice in 2 izvijača. Vse skupaj je spravljeno v torbico.

23,90€

Tester UTP kablov Goobay
Naša oznaka: ORO-43

Tester UTP kablov Goobay

Tester je primeren za testiranje omrežnih ethernet kablov RJ45 in telefonskih kablov RJ11, RJ12. Tester je sestavljen iz glavne in daljinske enote. Ob vklopu tester na posamezno žičko pošilja signal hkrati se osvetli ustrezna LED lučka. Na daljinski enoti si morajo lučke pravilno slediti - sicer nekaj ni OK.

11,90€

Tester RJ11, RJ45 in USB kablov
Naša oznaka: ORO-64

Tester RJ11, RJ45 in USB kablov

S testerjem preprosto preverimo prevodnost posamezne žičke kabla. Še posebej pogosto testiramo omrežni kabel (LAN, UTP, RJ45,..), na katerega smo sami namestili konektorje. S testerjem preverimo prevodnost in pravilno konfiguracijo. Tester je sestavljen dveh delov. V glavni del vstavimo 9V baterijo in nastavimo način testiranja (hitrost preklopa na drugo žičko), drugi del pa je snemljiv in ga lahko nesemo v drugo sobo in priključimo na drug del kabla. Signal lahko beremo tako na glavnem kot tudi na drugem delu.

13,90€