Košarica
Prijavi se
059 134 073
Od 27. aprila do 6. maja imamo z izjemo 29. aprila zaprta vrata. V tem času ne bo odpreme in ne bomo dosegljivi. Želimo vam lepe praznike!

Način plačila in prevzema pošiljke


1. Možnosti plačila
2. Možnosti prevzema
3. Čas odpreme
4. Zaloge


1. Možnosti plačila


V spletni trgovini so možna naslednja plačila. Ob izbiri plačila ne zaračunavamo nobenih stroškov.
 • Plačilo po povzetju - pošta
  Plačilo se izvrši poštarju ob izročitvi paketa. Pošta Slovenije zaračunava provizijo ob prevzemu kupnine. Ta znesek znaša nekaj čez 1,00€, ki sicer predstavlja delež odkupnine in se po razredih viša. Za natančnejše podatke se obrnite na Pošto Slovenije.
 • Plačilo po povzetju - GLS
  Plačilo se izvrši kurirju GLS ob izročitvi paketa. GLS zaračunava provizijo ob prevzemu kupnine. Za natančnejše podatke se obrnite na GLS.
 • Plačilo na TRR
  Po nakupu na spletni trgovini znesek poravnate z nakazilom na naš TRR. Odprema se izvrši šele po prejemu potrdila o plačilu. Provizija je v tem primeru nekoliko manjša. V kolikor je vaša banka NKBM (tako kot naša), potem bomo potrdilo o plačilu načeloma prejeli še isti dan in bomo isti dan tudi nadaljevali z odpremo. V kolikor NKBM ni vaša banka, pa bomo potrdilo prejeli kasneje ali šele naslednji dan. V tem primeru lahko postopek pohitrite s posredovanjem potrdila na naš elektronski naslov.
 • Plačilo na TRR javna ustanova
  Ta način izberite samo če ste javna ustanova. Valuta plačila je v tem primeru 30 dni. V kolikor boste izbrali ta način in niste javna ustanova boste podaljšali postopek odpreme, saj vas bomo pred odpremo kontaktirali.


2. Možnosti prevzema


Poleg artiklov in pripadajočega davka zaračunavamo samo še stroške pakiranja in poštnine.
 • 2.1. Pošta Slovenije
  Pošto odpremimo preko Pošte Slovenije. Za pošiljanje zaračunavamo 2,70€ (vključno z DDV).
 • 2.2. GLS
  Pošto odpremimo preko GLS. Za pošiljanje zaračunavamo 2,70€ (vključno z DDV).
 • 2.3. Osebno
  Smo spletna trgovina in za enkrat nimamo prevzemnega mesta. Zato je osebni prevzem možen samo po predhodnemu dogovoru. Za osebni prevzem zaračunavamo 1,00€.


3. Čas odpreme


Na delovni dan so naročila oddana pred 12:00 uro odpremljena isti dan.
Če želite vi izbrati odpremno službo, to sporočite v opombah pri oddaji naročila.
Pošiljke preko Pošte Slovenije odpremljamo tudi do 16:00.
V sobotah, nedeljah in praznikih ne odpremljamo. GLS v soboto ne prevzema pošiljk, tista poslana preko Pošte Slovenije pa so ob sobotah le prevzeta – obdelana pa šele v ponedeljek.

V primeru plačila na TRR in kadar potrdila ne prejmemo pravočasno, se odprema opravi naslednji dan oz. po prejetju potrdila o plačilu. Če potrdila ne prejmemo, bomo nakup 4. dan po njegovi izvedbi stornirali. Nakup lahko prekličete po elektronski pošti ali s telefonskim klicem.


4. Zaloge


Zelo se trudimo, da bi bili podatki o zalogah kar se da točni. A se vseeno zgodi, da artikla ni na zalogi, četudi na strani piše da je. Seveda se zgodi tudi obratno.
V kolikor artikel nujno potrebujete vas prosimo, da nas kontaktirate.

 • Artikel na zalogi: artikel oz. izbrana količina je fizično v našemu skladišču. Odprema je mogoča še isti delovni dan do 16:00 v primeru plačila po povzetju. V primeru nakazila se lahko čas nekoliko podaljša, saj se odprema izvrši šele po prejetju potrdila o plačilu.

 • X dni: Artikli so v skladišču pri našemu dobavitelju, kateremu zaupamo o ažurnosti podatkov. Podatki o dobavljivosti se vsako uro avtomatično ažurirajo. Naveden rok pomeni čas med potrditvijo naročila ter poravnanju kupnine v kolikor je to potrebno in dnevu ko bo paket na vašemu naslovu. V rok niso vključeni prazniki in vikendi, ki ta rok podaljšajo.

 • Na zalogi je le X artiklov: količina, ki ste jo izbrali presega količine, ki so trenutno v našemu skladišču. O dobavljivosti nas kontaktirajte ali pa nadaljujte z nakupom in v opombah navedite predlagano rešitev, način komunikacije,..

 • Trenutno nedobavljiv: artikel pri našemu standardnemu dobavitelju ni dobavljiv. Za več informacij nas kontaktirajte.

 • Dobavljivih je le X artiklov.: izbrana količina artikla presega zaloge našega dobavitelja.
 • Čas dobave: ??: artikla ni na zalogi. Artikel je lahko že naročen ali celo v skladišču. Artikla včasih ne nameravamo naročiti v kolikor ni povpraševanja. Za več informacij nas kontaktirajte.

 • Čas dobave: X dni: artikla ni na zalogi. Artikel je lahko že naročen ali celo v skladišču. Predviden je rok, a so podatki slabo ažurirani. Za točne podatke nas kontaktirajte.