Košarica
Prijavi se
059 134 073

Osnovni podatki

Studio Panthera, računalniško programiranje in trgovina
Jože Studenčnik s.p.
Naslov spletne trgovine: Šentjanž 94
Matični naslov podjetja: Selovec 60B
2373 Šentjanž pri Dravogradu
ID št. za DDV: SI84947454 (zavezanec za DDV)
Matična številka: 3333817000
Vpis v registrski organ: 316-07-V01-055014 (22.5.2008)
TRR: SI56 0486 0011 3139 438 (Nova KBM d.d.)

 

O nas

Podjetje Studio Panthera je v lasti samostojnega podjetnika. Ustanovil sem ga Jože Studenčnik v maju 2008.

Čeprav je podjetje še zelo mlado, imam kot serviser računalnikov in programer izkušnje že približno deset let. Pred tem sem se s tem ukvarjal zgolj ljubiteljsko, približno okoli leta 1998 pa se je ta radost začela prepletati s službo.

Na različnih delovnih mestih sem opažal, da se ponudniki storitev na področju računalništva, do svojih strank obnašajo dokaj mačehovsko. Poleg oderuških cen svojih storitev in produktov si niso vzeli niti trenutka, da bi resnično prisluhnili željam svojih strank. Najpomembneje jim je bilo prodati izdelek (program ali računalnik,… komponento) po najvišji možni ceni, v primeru težav pa so se najraje distancirali in kot krivca s prstom kazali na dobavitelja opreme ali pravega avtorja programa.

Zavedam se, da je na trgu že veliko drugih podjetij, katerih dejavnost se prekriva z mojo, a se tega ne bojim. Verjamem v kakovost storitev.

Svet drvi naprej in čas, v katerem je nek izdelek razvit, je vse krajša in krajša. Hitrost je postala žal najpomembnejša in skoraj edina vrlina razvijalcev programov. Trudim se, da so moji izdelki prikrojeni uporabnikom, ter da lahko tako z njimi največ pridobijo.

Podjetja seveda niso edine stranke – posebej se posvečam tudi uporabnikom, ki tega niso deležni dovolj, saj večjim podjetjem v moji stroki ne predstavljajo zadostnega dobička. Tudi pri njih nakup najraje začnem s svetovanjem. Uporabniku, ki skoraj nikoli ne požene kakšne igrice, je pač brezpredmetno (po moje celo izkoriščevalsko) prodati opremo, vredno igričarja… poleg tega pa je trg poln raznih “akcijskih” cen, ko pa želi uporabnik zares zagnati kupljen produkt, pa nemalokrat ugotovi da mu manjka to in ono. Za manjkajočo komponento potem doplača toliko, da takšna “akcija” hitro izgubi svoj blišč. Svetovanje uporabnikom je z moje strani pošteno in uporabniku razumljivo.

Kdor bo želel za vsaj nek normalen denar prejeti zelo dobro kupčijo in se zaradi nakupa po nekaj dneh ne bo želel počutil opeharjenega, se bo obrnil name.

Ne bo Vam žal…

 

Storitve

Glavna dejavnost podjetja je programiranje manjših programov ali njihovih dodatkov za upravljanje in nadzorovanje poslovanja.

Poleg programov in čiste računalniške opreme nudimo v naši spletni trgovini tudi razne priklope, kable, adapterje – ter seveda prisluhnemo vašim željam ter vam po najboljših močeh svetujemo. V kolikor želene (ali potrebovane) komponente, kabla,… nimamo na zalogi vam to poskušamo priskrbeti. Najbolje je, da svoje želje opišete v e-poštnem sporočilu in odgovorili vam bomo kar se da hitro. V odgovoru bo rešitev problema (če jo boste iskali), cena potrebnega izdelka ter v primeru da ga ni na zalogi v našem skladišču, tudi dobavni rok.

Ko izrazite željo po novem programu ali samo njegovem vključku, se dogovorimo za sestanek in ogled stanja. Na podlagi opažanj vam lahko svetujem, ali samo ugodim vašim že določenim smernicam. V najkrajšem možnem času Vam posredujem okvirno ceno – do uresničitve cilja pa Vas loči le še preprosta odločitev

Da bi bil nadzor uspešen tudi v realnosti, rabite ustrezno in hkrati zanesljivo strojno opremo. Tudi to lahko dobite pri meni – ne le prodajni artikel s police – poslušam vaše želje in vam ponudim računalnik ali sistem po vaši meri. Ko poveste namen, zakaj kupujete določen del opreme, vam lahko svetujem najsmotrnejšo izbiro. Glede na potrebe in želje vam sestavim ustrezno konfiguracijo, ki vas zagotovo ne bo pustila na cedilu.

Ker vsi vemo, da nesreča nikoli ne počiva, pa vam v primeru uveljavljanja garancije za čas popravila opreme nudim zamenjavo. Kaj to pomeni na primeru? Recimo, da se vam pokvari računalnik, ki ste ga kupili pri meni. Seveda uveljavljate garancijo, a namesto da vam preprosto odnesem vašega, vam za čas popravila (jasno da zastonj) v uporabo nudim nadomestnega, katerega konfiguracija je čim bolj podobna vašemu, da lahko nemoteno opravljate Vaša tekoča dela. Seveda je storitev popolnoma brezplačna, saj spada pod naslov garancije. V kolikor še niste moja stranka, vam enako uslugo nudim za resnično simbolično ceno. Poleg teh dveh osnovnih dejavnosti nudim tudi izdelavo najsodobnejših internetnih strani, izdelavo celostne podobe podjetja, dizajn publikacij, vizitk in ostalega reklamno – predstavitvenega materiala. Produkti so izdelani posamezno in niso plod serijske izdelave…

…individualnost nas naredi opaznejše, kajne?